‘De bijbel van de Spaanse keuken’ – Racquel Palla Lorden

‘De bijbel van de Spaanse keuken’ – Racquel Palla Lorden

De Bijbel kookboeken serie bevat culinair werk van over de hele wereld, zoals onder andere India, Libanon, Turkije, … . En nu is er ook De bijbel van de Spaanse keuken. De auteur Racquel Palla Lorden heeft een Spaanse vader en Nederlandse moeder. Ze is woonachtig in Amsterdam, waar ze werkt als kok maar ook als freelance copywriter. In het verleden was zij food editor voor onder andere 24Kitchen en AD Koken&Eten. Op haar website vind je de heerlijkste fusion gerechten zoals sticky tempeh buns, vegan korean fried chicken, falafel, … Hier thuis houden we wel van Spaanse tapas met...

Lees meer
0

‘Slowcooker’ – Bas Robben

Culinair duizendpoot Bas Robben is hier met een nieuw boek in de serie Masterclass. In deze reeks zijn al meerdere boeken verschenen in een bepaald specifiek thema. Tosti, BBQ, Mosselen en Airfryer zijn enkele van de meer dan tien eerdere titels. Diverse toppers uit de culinaire wereld leveren hun bijdrage hieraan. Bas Robben behoort tot de nieuwe generatie culinaire journalisten. Hij schreef voor het magazine Delicious, heeft recepten ontwikkeld voor Marley Spoon en hij ontwikkelt recepten voor een centrum voor ouderenzorg. Eerder verschenen van zijn hand de kookboeken Zuur, Vet en Sous-vide en het boek Airfryer uit de genoemde Masterclass-reeks....

Lees meer
0