‘Versier me voor kerst’ – Kaat De Kock

no title has been provided for this book
Author:
Genre:
Publisher:

ISBN: 9789493285613

Het boek Versier me voor kerst neemt je mee in het leven van twintiger Lore die eindelijk haar eerste echte baan te pakken heeft. Ze is directiesecretaresse bij een bedrijf, maar het is niet onmiddellijk haar droomjob. Dit verandert al snel wanneer ze samen met haar kantoorcrush Viktor het kerstfeestje mag organiseren. Ze hoopt dat die tijd samen hen dichter bij elkaar gaat brengen. Ze begint echter te twijfelen als de barista van haar favoriete koffiebar haar waarschuwt voor Viktor. Is het waar wat hij zegt of probeert hij hen uit elkaar te halen, omdat hij zelf interesse heeft in Lore?

Als ze hoort dat haar zus op kerstavond gaat trouwen met de ex die haar hart een paar jaar geleden brak, staat Lores wereld helemaal op z’n kop. Waarom zou haar zus zoiets vreselijks doen? En wat is de rol van haar ouders in dit verhaal?

Ik had nog geen boek gelezen van Kaat De Kock, maar ze heeft me onmiddellijk weten te overtuigen met haar toegankelijk en vlotte schrijfstijl. De auteur hanteert heel spannende cliffhangers, waardoor je het boek in één keer wil uitlezen. Daarnaast slaagt ze er in mooie omschrijvingen en creatieve woordkeuzes te maken.
Gedurende het verhaal leer je het hoofdpersonage Lore goed kennen. Het personage wordt tot in de puntjes uitgewerkt en uitgeschreven. De auteur neemt je als het ware mee in haar gedachten, waardoor je als lezer een goed beeld van haar kan vormen. Het is een leuk, grappig, spontaan en sympathiek personage dat te maken krijgt met veel liefdesperikelen en de nodige familiedrama.

Gaandeweg het boek begrijp je waarom Kaat heeft gekozen voor de titel, aangezien het boek het liefdesverhaal vertelt van Lore. Een toffe keuze. Ook de cover van het boek vind ik heel leuk. Een kantooromgeving gecombineerd met kerstversiering. Simpel, maar sprekend.

Ik vind het een heel leuke feelgoodroman vol drama, humor en romantiek. Ik raad het zeker aan om te lezen. De enige reden waarom ik dit boek geen vijf sterren geef, is omwille van de vele schrijffouten. Ik geef het alsnog vier sterren.

Ellen
Boekencast

Genre: Feelgood
Uitgever: Lind & Co AB
ISBN: 9789493285613
Uitvoering: e-book
Aantal pagina’s: 350
Uitgave: december 2022

Met dank aan Lind & Co AB voor dit recensie-exemplaar.

Share

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate this review